ZAGREB - Ožujak 31, 2020 - Investiramo je moćna i intuitivna platformu za investicijsko istraživanje. Platforma je u fazi javnog testiranja i pokriva Zagrebačku burzu, a mnoge dodatne operativne funkcionalnosti su u razvoju.

Trenutno, investitori mogu birati između istraživanja preko skupih, kompliciranih institucionalnih platformi ili koristeći investicijske web stranice oskudnog sadržaja. Investiramo istraživačka platforma, dostupna na https://investiramo.com, dizajnirana je da služi i zahtjevnim profesionalcima i malim privatnim investitorima s pregršt visokokvalitetnih podataka, novosti i istraživanja.

Kod dizajna i razvoja značajki fokus nam je na investitorima i vašem korisničkom iskustvu. Uzbuđeni smo što vam možemo ponuditi našu platformu koju ćemo redovito unaprjeđivati u skladu s potrebama korisnika i kako nove najbolje prakse i investicijski alati budu dostupni.

Naša misija je pružiti svima kvalitetne i pravovremene informacije i omogućiti donošenje informiranih investicijskih odluka.

contact
Kontakt
Kontaktirajte Nas
Imate pitanje ili komentar? Voljeli bi čuti od Vas. Pošaljite nam poruku i odgovoriti ćemo što je prije moguće.
Vaša poruka je poslana uspješno. Hvala.
Žao nam je, došlo je do greške pri slanju poruke. Molimo pokušajte ponovno.